ijsvereninging nieuwerkerk
ijsvereniging

Nieuws

Nieuwsfeiten 2015 (nieuws wordt steeds bovenaan bijgeschreven, de lijst staat daardoor in een omgekeerde chronologische volgorde)

Voldoende water in de baan  - Zaterdag 12 december is na een week de pomp weer uitgezet. Met 20 cm water in de baan staat al het gras mooi onder. De winter kan beginnen! 

Klussen op en rond de ijsbaan  - Zaterdag 5 december is er flink geklust en schoongemaakt. Er is gesnoeid langs de baan, de baanverlichting is met een extra lamp uitgebreid, er zijn lampen in de vlaggenmast gemaakt en het clubgebouwtje is aan de buitenkant helemaal schoongemaakt. Ook is de pomp geïnstalleerd en aangezet. Iedereen die heeft geholpen: hartelijk dank!!

Drainage dicht gedraaid -Zaterdag 21 november is de drainage van de ijsbaan dicht gedraaid. Dit betekent dat het regenwater niet meer wordt afgevoerd naar de sloot.

Ledenvergadering  -Donderdagavond 19 november 2015 om 20.00 uur vindt de jaarlijkse algemene ledenvergadering plaats in het clubgebouw aan het Kluunpad. Alle leden van de vereniging zijn welkom.

Bezoek kunstijsbaan Breda  -Zaterdag 7 maart is een bezoek aan de kunstijsbaan in Breda gebracht. Een gezellige middag waarop heel wat rondjes gereden zijn. Voor de een ging dat wat soepeler dan voor de ander, maar daar was de pret niet minder om. Leuk dat toch de schaatsen even "uit het vet" konden. Hier en daar was er een valpartijtje maar de schade viel reuze mee: 5 pleisters en 1 paracetamolletje. Om 18.00 uur bracht de Van Oeveren bus ons weer op Nieuwerkerk.  

Drainage open gedraaid -Zaterdag 7 maart is de drainage van de ijsbaan open gedraaid zodat het water weer uit de baan de sloot in kan stromen. Helaas hebben we er in de afgelopen winter niet op kunnen schaatsen.

Klik hier om terug te gaan naar de nieuwspagina